Sensacions positives i derrota final. La formació juvenil A del CE Manresa va jugar ahir el segon partit de pretemporada al Municipal Feliu i Codina, feu del CF Damm B, conjunt que milita a la mateixa categoria que els blanc-i-vermells, la Lliga Nacional Juvenil. Els jugadors de Joan Segura van oferir unes notables prestacions durant els primers 75 minuts de joc, però la manca d’efectivitat ofensiva, el cansament acumulat i dues concessions en defensa van propiciar la derrota (2 a 0).

En un primer acte molt equilibrat, els manresans van mostrar un bon nivell defensiu i van impedir als amfitrions generar ocasions. En contraposició, Carlos Lorenzo i Miquel Graells van poder donar avantatge als blanc-i-vermells. El primer va culminar amb una potent rematada des de la frontal de l’àrea un excel·lent contracop que va obligar el porter local a lluir-se (min 15). Deu minuts després, el seu company va recollir un refús de la defensa local i el seu xut ras va fregar la base d’un dels pals de la porteria del CF Damm B. A la represa, Joan Segura va incitar el seu equip a retenir més la possessió per trenar accions ofensives més elaborades i Carlos Lorenzo va disposar d’un mà a mà que el porter cerveser va resoldre. Malauradament, al minut 75, una centrada lateral va ser el preludi del xut creuat i ras que va suposar el primer gol dels amfitrions. Tot seguit, Xavi Ribera va rematar amb excessiva potència i alçada un servei de Víctor des de la posició d’extrem i, ja a les acaballes del partit, una indecisió defensiva visitant va permetre els locals sentenciar.