Ricky Rubio es va lesionar ahir en els minuts finals del partit que els Cavaliers van disputar a Nova Orleans contra els Pelicans i que l'equip de Cleveland va perdre per 108-104 després de desaprofitar un avantatge de 23 punts i malgrat que el base català va signar una de les seves millors actuacions de la seva carrera a l'NBA.

Rubio es va quedar a prop del triple doble en aconseguir 27 punts, 13 rebots, 9 assistències, 2 robatoris de pilota i 2 taps, dades que el van convertir en el màxim anotador i autor d'assistències del partit. Els 13 rebots de Rubio igualen el seu rècord personal i són 3 més que els que va aconseguir el pivot dels Pelicans, Jonas Valanciunas.

Però Rubio no va poder acabar el partit. Quan faltaven 2.20 minuts pel final, i quan el base protagonitzava una entrada, Rubio va relliscar i es va lesionar el genoll esquerre. Entre gestos de dolor, el base va assenyalar que la cosa era seriosa i va haver de ser retirat de la pista amb l'assistència dels seus companys Isaac Okoro i Kevin Love.

Després del partit, l'entrenador dels Cavs, J.B. Bickerstaff, va dir que no es coneixia la magnitud de la lesió i que el jugador estava sent avaluat pel personal mèdic dels Cavs.

El compte oficial de l'NBA a Espanya ha volgut enviar un missatge d'ànims al jugador a través de Twitter.