L’equip masculí de la Penya Ciclista Bonavista va conquerir diumenge el títol estatal en el Campionat d’Espanya de triatló d’hivern que va tenir lloc a Ansó (Aragó). El conjunt manresà va revalidar l’or de l’any passat i va quedar per davant del Stadium Casablanca Mapei i el Diablillos de Rivas.

A nivell individual, el millor va ser Pello Osoro, amb 1.30.53 en un recorregut de 6 km de cursa a peu pels carrers d’Anso, 20 km de ciclisme d’Anso a l’estació de Linza i 10 km d’esquí de fons. Rera seu van acabar Xavier Orduna, amb 1.31.50, i Fernando Zorrilla, amb 1.31.57. Els esportistes de la Bonavista van ser Joan Freixa, 4t, Sebastià Catllà (7è), Carles Sala (19è) i Marc Relaño (35è).

L’equip femení no va puntuar per la desqualificació d’Alba Xandri després de ser 4a, injusta a parer dels responsables del club.

Marta Bassa va ser segona en la categoria 40-44, la mateixa posició que va obtenir Eli Pracht en la categoria 45-49. Per la seva part, Gabriel Cardeñosa va finalitzar 4t en la categoria 40-44.