La flama que encara manté les esperances del Rayo Vallecano de continuar a la Lliga Iberdrola és a punt d’apagar-se després de perdre per 1-2 contra el Granadilla, revelació del campionat i en plena pugna per les places europees. L’equip on hi juga la fruitosenca Paula Fernández, es va avançar al primer minut amb un gol d’Isadora, però les tinerfenyes van sumar tres punts amb dianes de Martín-Prieto (minut 17) i Pérez (57).

El Rayo té 11 punts i per sobre hi ha l’Éibar (19), l’altre equip que, a hores d’ara, baixaria de categoria. Les de Santiso són a 13 punts de Vila-real i Sporting Huelva (24) amb 15 punts en joc (les quatre jornades que queden i el partit pendent amb el Real Madrid). Només un miracle evitarà el descens.

Un dels resultats que més mal han fet el Rayo aquesta jornada és la sorprenent victòria del Sporting davant el Real Madrid (3-1). Zornoza va avançar les blanques de penal al 5, però Anita Marcos va capgirar la situació amb tres gols abans d’acabar la primera part.

El Vila-real va fer un bon partit al Johan, amb golàs de Paralluelo, però un hat trick de Pina i els gols d’Engen, Crnogorjevic i Hansen (de penal), van concretar la remuntada. Geyse lidera el pitxitxi amb 20 gols gràcies al que va donar el triomf al Madrid CFF al camp de la Reial Societat (0-1).