La nedadora del CN Manresa Montse Gomariz va aconseguir tres medalles d’or i es va coronar com la més completa en l’edició d’aquest any dels Campionats d’Espanya màsters que es van fer a la piscina José Feo propietat del CN Metropole de Las Palmas.

Gomariz va guanyar cadascuna de les tres proves en què va prendre part. En els 50 metres papallona va obtenir una marca de 32.33; en els 100 lliures, va guanyar amb un temps d’1.09.12 i en els 200 metres estils es va imposar amb un registre de 2.46.43.

A més d’aquestes victòries en les proves disputades, Gomariz va ser la primera classificada en l’octatló màster de la federació espanyola, que incloïa la suma de les actuacions en 151 proves. Tenint en compte el seu grup d’edat i les marques obtingudes, s’elabora una classificació general. Ella va guanyar en la seva categoria i va obtenir la segona posició en la general de dones. La classificació arribava fins a 2.644 participants en categoria femenina. D’aquesta manera, va sumar un total de 7.161 punts i només va ser superada per la nedadora del Canoe Mari Carmen Navarro, que en va acumular 7.913.