L’Associació Contra el Càncer a Manresa i el Club Tennis Manresa organitzen el 2n Torneig de Pàdel Solidari al Club Tennis Manresa, una cita solidària amb la qual es recaptaran diners per a la recerca oncològica i a ajudes directes als pacients i les seves famílies.

L’esdeveniment se celebrarà el dimecres, 12 d’octubre de 9h a 13.30 hores . Les inscripcions es poden realitzar, a través del web https://enmarcha.contraelcancer.es/ca/esdeveniment/torneig-de-padel-contra-el-cancer-a-manresa/ fins al dimarts 11 d’octubre . El cost de la inscripció és de 15euros, i inclou samarreta tècnica i wellcome pack amb productes de parafarmàcia. Entre els inscrits es sortejaran 3 pales de pàdel SHOOTER.

El Torneig de Pàdel compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i patrocini de Montepio i Shooter Pàdel. També compta amb la col·laboració del Forn del Pep per l’esmorzar que es servirà durant el torneig.

L’Associació, 69 anys d’experiència en la lluita contra el càncer

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 69 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer i a detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari. En el seu ADN està estar al costat de les persones pel que el seu treball també s’orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant tot el procés de la malaltia si li ho diagnostiquen; i millorar el seu futur amb l’impuls a la recerca oncològica. En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l’Associació aglutina la demanda social de recerca contra el càncer, finançant per concurs públic programes de recerca científica oncològica de qualitat. Avui dia, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: 92M€ en 525 projectes de recerca.

L’Associació integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per a prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Estructurada en 52 Seus Provincials, i present en més de 2.000 localitats espanyoles, compta amb més de 23.000 persones voluntàries, més de 388.000 socis i quasi 1.000 professionals.

Durant el 2021, l’Associació ha atès a 136.000 persones afectades per la malaltia.

L’Associació Contra el Càncer a Manresa, ofereix serveis gratuïts tant a pacients com a familiars de Treball Social, Psiconcologia i Fisioteràpia. Pertany a la Seu de Barcelona que gestiona els seus propis recursos destinats a programes i ajudes que destinen íntegrament en el seu àmbit d’actuació. L’entitat està present actualment en més de 70 municipis de la província.