El pilot santfruitosenc dels Amics Moto Valls de Torroella (AMVT) Ramon Brucart va aconseguir el subcampionat d'Espanya màster de la categoria MX3 de motocròs després de quedar tercer en l'última cursa del campionat, que va tenir lloc a la localitat lleonesa de La Bañeza, en concret al circuit de La Salgada.

Brucart va ser quart a la primera màniga i tercer a la segona, motiu pel qual va poder accedir al podi en el tercer lloc. La cursa va ser dominada per l'andalús Antonio Villegas el qual, amb Husqvarna, es va mostrar superior a la resta de corredors, inclòs el bagenc, que ha actuat durant tot el campionat amb una Suzuki.

Amb aquests resultats, Villegas ha totalitzat 228 punts i ha obtingut la victòria. S'ha basat en les sis victòries que ha aconseguit, les cinc últimes de manera consecutiva, entre la segona màniga a Malpartida, les dues a Talavera i aquestes dues a La Bañeza. Brucart es va quedar a trenta punts del campionat, en sumar-ne un total de 198 amb una sola victòria, la de la primera màniga de la primera cursa a Alhama. El tercer lloc, finalment, ha estat per a Jonathan Márquez, que a la Bañeza va ser segon en les dues curses i que ha finalitzat el campionat amb 181 punts.