El Bàsquet Manresa es va acabar imposant amb claredat al Sant Josep (87-45) tot i que l’inici del partit va ser desfavorable als interessos manresans. A partir del segon quart, però, els bagencs van corregir les errades del primer període i van trobar un encert ofensiu que els va permetre arribar a la mitja part amb 4 punts d’avantatge. El tercer parcial va mantenir la igualtat sobre el parquet tot i que els locals començaven a trobar més avantatges en atac i es mantenien rocosos en defensa, permetent només 10 punts a l’equip barceloní i forçant diverses situacions de 24 segons de possessió. Al darrer quart, els manresans van retrobar l’encert ofensiu que els havia faltat al primer període i van mantenir el nivell defensiu, passant per sobre d’un Sant Josep que no va jugar un mal partit, però que va encaixar un parcial de 30 a 5 que va engreixar la diferència final.