Atletisme

Roger Súria, del CA Igualada Petromiralles, obté la victòria en la categoria sub-20 al prestigiós cros de Granollers

Els atletes de base de l'Avinent Manresa van obtenir dos triomfs per equips i dos podis en l'apartat individual

Roger Súria (372) va aconseguir una important victòria a Granollers

Roger Súria (372) va aconseguir una important victòria a Granollers / CA Igualada Petromiralles

Redacció . Igualada

L'atleta del Club Atlètic Igualada Petromiralles Roger Súria va aconseguir una brillant victòria en la categoria sub-20 al cros de Granollers, el més prestigiós del panorama atlètic català, que va tenir una multitudinària participació. Súria va guanyar amb un temps de 23.02 per cobrir els 7.000 metres de la cursa i va superar de dotze segons l'atleta del Barça Pol Seriñana, que va quedar segon amb 23.14. Tercer va ser Joan de la Torre, del Montcada, amb 23.18.

El club igualadí va aconseguir un altre podi a la prova, el de Marina Súria, que va ser tercera en la categoria sub-23 , a més de 19a absoluta, amb un temps de 32.19. La cursa la va guanyar la burundesa Cavaline Nahimana, amb 28.09 sobre 8.000 metres. També van participar Jan Solà, vuitè en sub-18 amb 16.31 sobre 5.000 metres, i Eudald Ymbernón, 52è en sub-16 amb 16.54 sobre 4.000 metres.

Medalles manresanes

Pel que fa a la participació de l'Avinent, l'equip sub-12 masculí va guanyar la prova per equips amb una destacada actuació d'Edu López, que va acabar segon i va pujar al podi. Van completar la formació el dotzè lloc de Pol Fernández i el 23è d'Hugo Gallardo. Oriol Huch va ser 27è; Arnau Rovira, 28è; Arnau Leonarte, 34è; Arnau Delgado, 49è i Nolan Pierola, 75è.

L'equip sub-12 de l'Avinent Manresa va guanyar per equips gràcies als tres primers que van puntuar / Avinent Manresa

També va guanyar la formació femenina sub-10, amb una excel·lent actuació de Queralt Graner, que va quedar tercera. La van seguir les seves companyes Núria Ponti i Noa Iftimi, cinquena i sisena, respectivament. També van destacar el vuitè i el desè lloc de Jan Manevy i Arnau Manubens en sub-10 masculí i l'onzè de Paula Vargas i Jana Sierra en sub-12 i sub-10 femenins, respectivament.