Duatló de muntanya

La PC Bonavista fa un doblet i puja tres cops al podi al duatló de Porqueres

Helena Pujol i Aina Picas van quedar primera i segona en la cursa femenina i Sebastià Catllà va vèncer en veterans

Els components de la PC Bonavista-Collbaix participants en el duatló de Porqueres / PC Bonavista

Redacció . Manresa

Els representants de la Penya Ciclista Bonavista-Collbaix van fer una gran actuació en la duatló de muntanya de Poqueres, a Banyoles, en la tercera prova del circuit català d'aquesta disciplina.

Va destacar el doblet d'Helena Pujol (1.37.28) i d'Aina Picas (1.37.32), que van quedar primera i segona en la prova femenina, de 5 km de cursa de muntanya, 16 de BTT i 3 més a pau. Va completar el podi Teresa Pons, del Prat Triatló, amb 1.39.17. A més, Pujol va ser també la guanyadora de la categoria sub-23.

En homes, els components del club, Ferran Balcells, Ricard Costa, Sebastià Catllà, Gabriel Cardeñosa i Marc Cirera, van aconseguir la quarta plaça per conjunts, darrere del CT Lluçanès, el CE Rayo Team i el CN Vic-ETB. A més, Catllà va ser el guanyador en veterans.