FUTBOL/SEGONA DIVISIÓ RFEF

El CE Manresa es reforça amb el mig centre o interior Miguel Martínez

El migcampista de 22 anys va debutar a la Segona Divisió RFEF la temporada passada, però una greu lesió va aturar la seva progressió

Miguel Martínez vol reivindicar-se al conjunt blanc-i-vermell com a jugador de Segona Divisió RFEF

Miguel Martínez vol reivindicar-se al conjunt blanc-i-vermell com a jugador de Segona Divisió RFEF / ARXIU PARTICULAR

El mig centre o interior dretà Miguel Martínez Navarro, de 22 anys, és el primer fitxatge que concreta el Centre d’Esports Manresa per millorar la competitivitat de la seva plantilla. Miguel Martínez va finalitzar la seva etapa formativa a cavall del CF Damm B (Lliga Nacional Juvenil) i del Girona FC (Divisió d’Honor Juvenil). El prometedor migcampista va iniciar l’etapa sènior com a jugador de la UE Sants (Tercera Divisió), formació en la qual va militar dos exercicis (període 2019-21).

Les seves prestacions al conjunt santsenc el curs esportiu 2020-21 (25 partits de 28 com a titular) van propiciar el seu fitxatge pel CF Badalona (Segona Divisió RFEF). Malauradament, però, es va lesionar de gravetat a la 2a jornada de lliga i va haver d’esmerçar la resta de l’exercici a recuperar-se del trencament del lligament encreuat anterior i del menisc del genoll dret. Aquesta temporada, Miguel Martínez jugava amb el filial escapulat que milita a la Tercera Divisió. El CE Manresa li dona l’oportunitat de reivindicar-se com a futbolista de Segona Divisió RFEF.