Judo

El Centre de Tecnificació va guanyar vuit medalles a la Copa d'Espanya cadet del Vendrell

El grup del Bages i Moianès va sumar dos títols, una medalla de plata i una altra de bronze

Representants del Centre de Tecnificació que van fer podis i van aconseguir diplomes

Representants del Centre de Tecnificació que van fer podis i van aconseguir diplomes / Esport7

Redacció

Els judokes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès van sumar un total de vuit medalles en la provpa de la Copa d'Espanya de la categoria cadet que es va disputar al Vendrell. Representa gairebé la meitat de les divuit que van sumar tots els representants catalans en aquesta cita de caràcter estatal.

De les vuit medalles obtingudes per als competidors de la categoria sub-18, dues van ser d'or. D'aquesta manera, Àlex Llamas (Esport7) va guanyar l'or en menys de 50 kg en una competició en què va superar l'aragonès Carlos Martín en la final. Llamas havia derrotat abans tres balears, Erik Lado, Marc Vicent i Joan Mulet.

L'altre or va ser per a Guillem Lozano, també de l'Esport-7, en la categoria de menys de 90 kg. Va vèncer en la final el valencià Pablo Calderón, després que hagués fet el mateix amb el també català Joel Ferrer i amb l'andalús Carlos Romero.

Un altre representant de l'Esport7, Julen Muñoz, va guanyar la medalla de plata, en el seu cas en la categoria de menys de 55 quilos. Per aconseguir-ho, va haver de derrotar el seu company de club Aleix Bell en les semifinals. Després, Muñoz va caure en la final contra l'aragonès Emanuel Fluerica. Bell, per la seva banda, va guanyar el bronze en vèncer el canari Andrew Mendoza en la repesca.

Hi va haver quatre medalles de bronze més, Van ser per a Adrià Marín (Judo Moià), en menys de 73 kg. En la mateixa categoria també el va obtenir Arnau Domínguez (Esport7). Els seus companys Ariadna Álvarez (-48 kg.) i Luca de Palma (-63 kg) també van pujar al tercer graó del podi.

Per la seva banda, Júlia Beltran i Nerea Espinosa, del Judo Ripoll, van ser cinquenes en perdre el combat pel bronze. Izan Moreno, de l'Esport7, va finalitzar setè i també van competir Pau Roca, Jan Perau, Biel Perau, Adrià Serrat, Adrián García-Muñoz i Jordi Benito.