La banyolina de l'Avinent Manresa Marina Guerrero s'ha penjat aquest diumenge la medalla d'or en el Campionat d'Espanya de cros com a integrant del quartet català que ha guanyat la novedosa prova de relleu mixt. El certamen s'ha celebrat a la localitat biscaina d'Ortuella, amb la presència de centenars de corredors d'arreu de l'estat.

Laura Rodríguez ha estat la primera corredora de la selecció de Catalunya en entrar en acció i ha completat la volta al circuit en segona posició. Aleshores, ha agafat el relleu Abderrahim Ougra, que ha fet una segona posta impressionant i ha lliurat el testimoni a Marina Guerrero, que ha mantingut el liderat de la prova. Artur Bossy ha ratificat el triomf català, creuant la meta en 26 minuts i 51 segons, 21 segons per davant de Madrid, mentre que Castella i Lleó ha finalitzat tercer, amb 27.01.

En la cursa individual femenina, Mireia Guarner ha finalitzat en el lloc 23. En sub-23, 39a posició de Roger Suria (Petromiralles-CA Igualada), mentre que en sub-20 el berguedà Gonçalo José Sousa (Avinent) ha estat sisè i Cesc Boix (CAI) setè.