ATLETISME

Marina Guerrero integra l'equip català que guanya l'estatal de cros en la modalitat de relleu mixt

La fondista banyolina de l'Avinent Manresa puja al graó més alt del podi en una prova inèdita que ha compartit amb Laura Rodríguez, Abderrahim Ougra i Artur Bossy

Mercè Guerra, Mireia Guarner i Marina Guerrero, d'esquerre a dreta

Mercè Guerra, Mireia Guarner i Marina Guerrero, d'esquerre a dreta / ARXIU PARTICULAR

Redacció

La banyolina de l'Avinent Manresa Marina Guerrero s'ha penjat aquest diumenge la medalla d'or en el Campionat d'Espanya de cros com a integrant del quartet català que ha guanyat la novedosa prova de relleu mixt. El certamen s'ha celebrat a la localitat biscaina d'Ortuella, amb la presència de centenars de corredors d'arreu de l'estat.

Laura Rodríguez ha estat la primera corredora de la selecció de Catalunya en entrar en acció i ha completat la volta al circuit en segona posició. Aleshores, ha agafat el relleu Abderrahim Ougra, que ha fet una segona posta impressionant i ha lliurat el testimoni a Marina Guerrero, que ha mantingut el liderat de la prova. Artur Bossy ha ratificat el triomf català, creuant la meta en 26 minuts i 51 segons, 21 segons per davant de Madrid, mentre que Castella i Lleó ha finalitzat tercer, amb 27.01.

En la cursa individual femenina, Mireia Guarner ha finalitzat en el lloc 23. En sub-23, 39a posició de Roger Suria (Petromiralles-CA Igualada), mentre que en sub-20 el berguedà Gonçalo José Sousa (Avinent) ha estat sisè i Cesc Boix (CAI) setè.