El Martorell firma un nou triomf i s’apropa a la zona mitjana de la classificació

Pol Saiz va contribuir amb 12 punts | ARXIU/ALEX GUERRERO

Pol Saiz va contribuir amb 12 punts | ARXIU/ALEX GUERRERO / Redacció. Manresa

Redacció. Manresa

El CB Martorell es va imposar amb solvència (70-89) a l’Agora Portals, el cuer de la categoria, que encara no ha guanyat cap partit dels disputats. Els del Baix Llobregat se sabien favorits tot i que encaraven el partit amb la intenció d’aconseguir una victòria àmplia i així recuperar la diferència de punts respecte a la resta de rivals.

L’avantatge de 10 punts al descans i la sensació de superioritat física visitant va permetre al CB Martorell fer rotacions i donar minuts a jugadors menys habituals. D’aquesta manera, també disminuïen el risc de lesió dels jugadors amb més pes de la rotació. I és que els del Baix Llobregat juguen, la setmana vinent, un partit important davant l’Alfidén, un rival directe per escalar a la classificació.