L'equip de Torilo certifica el liderat amb una plàcida golejada a la piscina del cuer

CN BANYOLES-CN MANRESA, 6-23

CN BANYOLES: M. Rodríguez, Carretero, Masdevall, Cabello (1g), Carreró (1g), Alsina, Colprim, Montoro, Nadal (3g), A. Rodríguez i Carreró.

CN MANRESA: A. Fernández, G. Fernández (3g), Puerta (1g), Ruiz (3g), Luján (4g), Muns (1g), Mayol (2g), León (3g), Pelegrín (2g), Noguera (3g), Del Blanco i Rey (1g).

Parcials: 0-4. 1-5. 2-5. 3-9.

Còmode victòria del CN Manresa davant el cuer Banyoles en un partit sense història. En el darrer quart, els bagencs van marcar nou gols, més d'un per minut, i van eixamplar les diferències fins a la golejada per disset dianes de marge.

Els de Torilo, conscients de la seva superioritat, van sortir a gaudir del partit, i fins a deu jugadors bagencs van marcar. Després d'un 0-4 inicial, el Manresa no va baixar dels cinc gols en cap parcial. El grup tancarà ara la fase regular de la competició amb la mirada posada en la fase d'ascens.