Hoquei patins/Parlem OK Lliga

L'Igualada Rigat arrenca un punt a Sant Cugat en la lluita per ser als play-off (2-2)

Els arlequinats, encara amb la baixa de Roger Bars, no es van poder endur el triomf de la pista del penúltim

Nil Cervera va avançar l'Igualada amb un gran xut des de lluny

Nil Cervera va avançar l'Igualada amb un gran xut des de lluny / Arxiu/Jordi Biel

Redacció . Manresa

L'Igualada Rigat no va poder passar de l'empat (2-2) a la pista del Solideo Sant Cugat, penúltim classificat, en el seu retorn a l'OK Lliga després de la disputa de la Copa del Rei, primer, i de l'anada de la competició europea, després. El conjunt de Cesc Fernández encara arrossega la baixa de Roger Bars, que es va lesionar a la competició disputada a Calafell, i va haver de patir per equilibrar un duel que se li havia complicat després d'haver-se avançat en el primer període.

D'aquesta manera, en una primera meitat de domini altern, l'únic de marcar va ser Nil Cervera, que va etzibar un extraordinari xut des de gairebé mig camp en què Mats Zilken va obstaculitzar el camp visual del porter francès Bonneau. Abans, Gerard Riba havia errat una falta directa en enviar la bola al pal.

A la represa, el Sant Cugat va empatar aviat amb una rematada entrant per la banda de Carles Domènech que va sorprendre Guillem Torrents. I cinc minuts després, després d'una blava a Uri Llenas, els vallesans es van avançar quan Joan Farnés va aprofitar el rebuig d'un penal aturat pel porter igualadí a Abel Moya. Després, Bonneau va parar una altra falta directa a Gerard Riba, però a la tercera aquest no va fallar i va aprofitar una combinació de Vives i Marimon per afusellar l'empat final.

SOLIDEO PHC SANT CUGAT: Baptiste Bonneau, Joan Farnés, Pol Galbas, Carles Domènech, Abel Moya -equip inicial- Tomás Villares, Pau Gilabert, Lucas Vicen i Marc Xicola

IGUALADA RIGAT: Guillem Torrents, Gerard Riba, Uri Llenas, Marc Carol, Aleix Marimon -equip inicial- Nil Cervera, Bernat Yeste, Tety Vives i Mats Zilken 

ÀRBITRES: David Cantos i Alberto Pérez

GOLS: 0-1 Cervera min 15, 1-1 Domènech min 29, 2-1 Farnés min 34, 2-2 Riba min 42