L'Artés venç a la Pirinaica B i segueix lluitant per salvar-se

Els artesencs van saber aprofitar les ocasions amb un estel·lar Carles Sánchez, mentre que els manresans es van quedar sense marcar

Redacció

L'Artés va superar a la Pirinaica B (3-0) en un partit on els locals van ser superiors i van aconseguir tres punts vitals per la salvació, que està a només dos punts.

Els artesencs sabien el que es jugaven i tenir el domini de la pilota, però els manresans no es rendien i costava trobar espais en la defensa visitant. En una de les primeres ocasions del matx, passat la mitja hora de partit, Gerard Torres va fer el primer gol del partit, que donava ales a l'equip artesenc. Ambdós equips van tenir ocasions abans del descans, però el resultat es va mantenir fins al segon temps.

A la segona meitat, l'Artés va fer entrar a Carles Sánchez i van recuperar el domini de la pilota. Als deu minuts de joc, un jugador del filial de la Mion va fer un penal que el propi Sánchez, que acabava d'entrar, va transformar en el segon gol del partit. Vint minuts després, quan quedaven menys de vint minuts pel final, Sánchez, de nou, va fer el tercer i definitiu gol de l'encontre, que assegurava tres punts vitals per la lliuita artesenca per la permanència.

Amb aquesta victòria, els locals es col·loquen antepenúltims, amb 22 punts, dos per sota de la Pirinaica B, que, amb la derrota, marca el tall del descens, amb 24 punts.

ARTÉS: Brufau, Casals, Posas, Torras, Salvador, Roca (Serrat 74’), Salvador (Matamala 77), Nocete (Candàliga 68’), Gassama, Quintana i Fíguls (Sanchez 45’).

PIRINAICA B: Castro, Djibo (Duran 70’), Sardans, Savere (Cura 52’), Guim, Riera (Flores 61’), Kadri (Guillem 61’), Flores, Soler, Mina i El Guemrawi.

GOLS: 1-0 Torres min 39, 2-0 Sanchez (p) min 55, 3-0 Sanchez min 73

ÀRBITRE: Marc Larriba. Va amonestar als locals Roca, Fíguls, Salvador i Casals i als visitants Kadri i Jurado.