El Levante Las Planas de Júlia Mora i Laura Martínez suma un punt més en la lluita per la permanència

L'equip de Sant Joan Despí empata sense gols (0-0) en un duel d'alt voltatge entre dos rivals de la zona baixa

Júlia Mora pugna amb Sheila Guijarro durant el partit de Vila-real

Júlia Mora pugna amb Sheila Guijarro durant el partit de Vila-real / LALIGA

Toni Mata i Riu

Toni Mata i Riu

VILA-REAL-LEVANTE LAS PLANAS, 0-0

Vila-real: Carbonell, Mata, Pérez, Soldevila, Albeta, Cubedo, Llompart (Cienfu, min 63), Guijarro (Lara, min 82), García (Miguélez, min 88), Morató (Estefa, min 63) i Kanteh (Belén M., min 82).

Levante Las Planas: Bacic, Martín-Pozuelo, Bou, Garrote, Mora, Muth (Lina, min 51), Vilas (Chikwelu, min 64), Martínez (Okobi-Okeoghene, min 46), Julve, Mrabet i Uribe.

Àrbitra: Marta Huerta de Aza. Targetes grogues: Muth (min 22), Llompart (min 57) i Cienfu (min 74).

Taules entre dos equips que pugnen per la permanència. El Levante Las Planas de la santvicentina Júlia Mora i la vilanovina Laura Martínez ha esgarrapat un punt a la Ciutat Esportiva del Vila-real en un pols igualat i amb ocasions per tots dos conjunts. Les de Sant Joan Despí, entrenades per Ferran Cabello, han sabut aturar el joc local i han intentat transformar alguna de les oportunitats de les que han disposat, però el partit ha anat esllanguint-se amb emoció però sense gols.

Simultàniament, s'ha jugat un espectacular Reial Societat-Alabès que ha acabat amb un autèntic pim-pam-pum golejador: 6-5. Tot i fer cinc gols fora de casa, las Gloriosas no han pogut treure profit de la visita a Sant Sebastià i continuen penútimes i en zona de descens. A la tarda, es juguen dos partits més amb una gran transcendència per la lluita per la permanència. A les 4 començarà l'Sporting Huelva-Llevant -on les granotes, amb les bagenques Paula Fernández i Núria Mendoza necessiten guanyar per intentar apropar-se a un Real Madrid que va perdre sorprenentment amb el Granadilla per 0-1-; i a les 6 ho farà el pols entre el cuer Alhama i l'Atlètic de Madrid.