Bàsquet/Copa Catalunya femenina

El Manresa CBF assegura la classificació per ser a la 'seva' final four

El triomf treballat contra el TGN Bàsquet (58-48) permetrà a l'equip manresà tancar la lliga en una de les quatre primeres posicions

Redacció. Manresa

El Manresa CBF va assegurar de manera matemàtica la seva classificació per a la final four de la Copa Catalunya, que jugarà al pavelló del Nou Congost el cap de setmana del 13 i el 14 de maig, després d'una treballada victòria contra el TGN Bàsquet (58-48). L'equip de Gerard Barbé va haver d'acabar de decantar el compromís en l'últim quart, després que les tarragonines es mantinguessin amb opcions fins al final.

El partit va començar amb un gran nivell de les locals, que es van situar de bon inici amb un 20-11 favorable. En el segon període, però, l'encert de la uruguaiana Aldana Gayoso va permetre les visitants igualar les tornes. Després del descans, totes dues formacions van encadenar errors i hi va haver molt poca anotació. Amb molta igualtat va arrencar un últim quart en què la bona defensa local va permetre al Manresa córrer a camp obert i anotar amb molta més facilitat.

MANRESA CBF: Sira Beltran 4, Sall 4, Soteras 6, Martí 6, Gener 19 –cinc inicial– Junyent, Gercia 3, Ortiz 2, Nuria Beltran 2, Gras, Barghout 12.

TGN BÀSQUET: Gayoso 8, Maeztu 4, Pascual 10, Vadillo 2, Torruella 3 –cinc inicial– Pico, Garcia 7, Ferrús 9, Ral, Diez, Guelvenzu 5.

ÀRBITRES: Moreno i Farre.

PARCIALS: 20-11, 35-34 (descans), 42-40, 58-48