El Vilatorrada suma una còmoda victòria a Gràcia (65-87)

Els bagencs abandonen provisionalment la zona de play-out i hi envien a La Salle

Xavier Roqueta va tornar a ser descisiu pels santjoanencs

Xavier Roqueta va tornar a ser descisiu pels santjoanencs / ARXIU/EDUARD VEGA

Redacció

El Terra Endins CB Vilatorrada va aconseguir una victòria còmoda per 65-87 davant del Vedruna Gràcia. Els del Bages van disputar un partit rodó des de l'inici i van saber reaccionar davant tots els intents locals de reduir les diferències mitjançant un gran nivell de joc coral.

El primer període del matx es va mostrar igualat, i els dos equips van tenir petites ratxes ofensives que els mantenien a poques possessions de diferència. Tot i la igualtat, els santjoanencs es mostraven lleugerament superiors, i els locals només s'aguantaven a cop de triple. Al segon quart, quan l'encert local va baixar, els bagencs van començar a anotar amb facilitat i alegria. La bona lectura defensiva visitant sobre les accions de bloqueig directe i continuació no va permetre cistelles còmodes locals, i el Vilatorrada ràpidament va col·locar 15 punts de distància que els permetien gestionar el partit (25-40).

A la represa, els de la Catalunya Central van alinear dos bases a pista, una circumstància que els va garantir el control del partit, a més d'evitar l'elevada pressió característica dels barcelonins. Un darrer període de tràmit, va assegurar el triomf santjoanenc i, els va permetre sumar la novena victòria del curs. Un resultat que els permet avançar a La Salle, amb qui és probable que es juguin aquesta plaça definitivament quan s'enfrontin, i els col·loca a la novena plaça del grup 2 de Copa Catalunya masculina. La setmana vinent, els d'Oscar Alocen rebran el CB Mollerussa, un conjunt que sembla que ja ha abaixat els braços i dóna per acabada la temporada.

VEDRUNA: Rigat 12, Palau 11, Juni 12, Martín 3, Silva 12 -cinc inicial- Sabartés 5, Jiménez 2, Aguilera, Traveria 5, Domínguez i Pinés 3

TERRA ENDINS VILATORRADA: Manzanares 8, Zafra 9, Andreu 8, Ayala 11, Belmonte 12 -cinc inicial- Roqueta 16, Pons 7, Fernández 9 i Kadiri 7 

ÀRBITRES: Tello i Ruiz

PARCIALS: 13-17, 25-40 (descans), 47-67, 65-87