FUTBOL/PREFERENT FEMENINA

La perseverança del CF Igualada permet a les blaves superar la Fundació Terrassa FC (1-0)

El triomf contra el conjunt egarec referma el lideratge de les igualadines a la Fase per a l'Ascens de la Preferent Femenina

La jugadora cadet Ona Montserrat va signar la victòria blava

La jugadora cadet Ona Montserrat va signar la victòria blava / MARC DOMINGO SERRA/CF IGUALADA

La formació sènior femenina del CF Igualada va obtenir la cinquena victòria en sis jornades disputades de la Fase per a l’Ascens a la Primera Divisió Nacional, la tercera categoria estatal. La tenacitat de les blaves els va facilitar el triomf contra la Fundació Terrassa FC (1 a 0).

Les jugadores de Víctor Torrijos van protagonitzar un inici de partit caracteritzat per les imprecisions en la passada. En contraposició, la pressió a la parcel·la defensiva de l'oponent de les anoienques era efectiva i desarmava els intents de generar accions ofensives del conjunt egarenc. Les bones prestacions defensives de les amfitriones van propiciar la seva progressiva millora en atac i Laia García Peke va estavellar una enverinada centrada xut al travesser (min 14). Les blaves van disposar d'una segona ocasió de gol immillorable quan ja s'havien consumit dos terços del primer període, però la intencionada rematada de cap de Pauli Bohigas (min 31) tampoc va esdevenir gol. Dos minuts abans del descans, la Fundació Terrassa FC va replicar i Queralt Iglesias es va haver de lluir per impedir que les egarenques es retiressin als vestidors amb avantatge a l'electrònic.

El CF Igualada va prémer l'accelerador ofensiu a la represa i la portera visitant va haver d'exhibir aptituds per neutralitzar una gardela de Laura Marcet (min 70). Tot seguit, el travessser va impossibilitar que una altra rematada de cap de Pauli Bohigas donés avantatge a les blaves (min 73). Malgrat la dificultat per reflectir la seva superioritat en el marcador, les igualadines van perseverar i la cadet Ona Montserrat va marcar, dos minuts després, l’anhelat gol de la victòria que referma el lideratge de les anoienques.

Els altres resultats d'aquesta sisena jornada de la Fase per a l'Ascens van ser els següents: Girona FC, 3 PBB la Roca, 1; UE Porqueres, 1 FC Cerdanyola, 2 i FC Sant Cugat, 3 SE AEM Lleida B, 1. Les blaves mantenen la primera posició gràcies a un mitjana de 2,4 punts sumats per partit jugat. El segon lloc correspon al FC Sant Cugat (2,2 punts de mitjana). Rere seu trobem la SE AEM Lleida B (2,1 punts de mitjana) i la UE Porqueres (2,0).

Les futbolistes del CF Igualada van celebrar el triomf sobre la gespa del Municipal de Les Comes

Les futbolistes del CF Igualada van celebrar el triomf sobre la gespa del Municipal de Les Comes / MARC DOMINGO SERRA/CF IGUALADA

LA FITXA TÈCNICA.

CF IGUALADA. Queralt Iglesias; Laura Ribas, Elena Alert, Esther Soler, Júlia Tomàs; Mar Serracanta, Marta Bosch, Pauli Bohigas; Laia García Peke, Laura Marcet i Marina Salanova. També van jugar Jana Marimon, Ona Montserrat, Mar López, María Florentín, Gina Serra i Laura Puig (p).

FUNDACIÓ TERRASSA FC. Sílvia Piñol, Núria Marín, Zaira Abenza, Judit Viñas, Dunia Jiménez, Lydia Rodríguez, Ona Aldea, Judith Mirón, Aveka Singh, Carla Sánchez i Laura Rodríguez. També van jugar Elena Benítez i Alexia Mayer.

ÀRBITRE. Xavier Miquel Pallarés Sementé (Delegació de l’Anoia), auxiliat per Iker Gil Navarrete i Biel Santaulària Cruz. Va amonestar la local Marta Bosch (min 68).

GOL. 1-0 Ona Montserrat min 75.

ESTADI. Municipal de Les Comes.