L'Artés venç a l'Estación i veu la permanència a prop (0-1)

Un gol de Candàliga abans del descans posa als artesencs a cinc punts de la salvació, mentre que els sallentins s'acosten al pou i marquen el tall de la permanència

Redacció

L'Artés va vèncer a casa contra l'Estación de Sallent (1-0) i suma una important victòria que el col·loca, tot i mantenir-se penúltim a la taula, a només cinc punts de la salvació, tall que ara marca precisament l'Estación, conjuntament amb el Sant Pau. Els altres equips que, ara per ara, baixarien, són l'Alt Berguedà i el Sallent, a més del Castellnou, cuer i ja matemàticament descendit.

En un partit igualadíssim entre dos equips que es jugaven molt, els artesencs van buscar amb més insistència la porteria rival i van gaudir de les millors ocasions al primer temps. Tot i que els de Sallent també van tenir ocasions, no va ser fins al minut 44, a punt d'arribar al descans, quan el jove davanter Joan Candàliga va fer l'únic gol del partit.

A la segona meitat, van ser els visitants qui, esperonats per la necessitat de marcar un gol, van començar a buscar la recerca de l'empat i van tenir el control de la pilota. Els locals lluitaven ferotgement per defensar la porteria i, de fet, l'àrbitre va haver d'intervenir en múltiples ocasions per a amonestar a jugadors, principalment de l'Artés. Finalment, però, l'Estación no va marcar i els locals es van quedar amb els tres punts.

ARTÉS: Orellana, Casals (Nocete 71’), Buxó, Posas, Torres, J. Salvador, Roca, R. Salvador (Sanchís 71’), Sanchez (Bojang 83’), Candàliga (Matamala 89’) i Fíguls (Quintana 61’)

ESTACIÓN: Barnés, Horneros (Ledesma 83’), Soler (Guixé 76’), Ruiz, López (Dominguez 53’), Pla, Simon (Montañés 83’), Lozano (Serra 83’), Torres, Manzano i Seriols

GOL: Candàliga min 44

ÀRBITRE: Borja Martón. Va amonestar als locals Fíguls, Roca, Torres, J. Salvador, Orellana, Nocete, Sanchez i Sanchís i als visitants Simon, Barnés, Manzano i Horneros