FUTBOL/PREFERENT FEMENINA

Novè triomf del CF Igualada a la Fase per a l'Ascens a la Primera Divisió Nacional (4-0)

Les blaves van golejar el FC Sant Cugat i van consolidar el lideratge que els podria atorgar l'anhelat ascens de categoria

Les futbolistes del conjunt anoienc van celebrar l'enèsima victòria de l'exercici assolida al Municipal de Les Comes

Les futbolistes del conjunt anoienc van celebrar l'enèsima victòria de l'exercici assolida al Municipal de Les Comes / MARC DOMINGO SERRA/CF IGUALADA

El CF Igualada va aconseguir la novena victòria a la Fase per a l’Ascens a la Primera Divisió Nacional. Les blaves van golejar el FC Sant Cugat (4 a 0) i refermen el lideratge de la competició. El conjunt del Vallès Occidental va vèncer les anoienques en el partit de la primera volta i va mantenir l’empat inicial al Municipal de Les Comes fins els últims minuts del primer període. Aleshores, Cèlia Iglesias va avançar les blaves a l’electrònic (min 39). A la represa, la central Elena Alert va ampliar la diferència (min 64) i ja en el tram final de l’enfrontament, Gina Serra i Jana Marimon van transmutar la victòria en golejada.

Els altres resultats d'aquesta 11a jornada de la Fase per a l'Ascens van ser els següents: Fundació Terrassa FC, 4 Girona FC, 1; SE AEM Lleida B, 2 FC Cerdanyola, 0 i UE Porqueres, 4 PBB la Roca, 1. El conjunt igualadí encapçala la classificació amb una mitjana de 2,4 punts sumats per partit jugat (65). La SE AEM Lleida B és el principal oponent de les blaves amb 59 punts (2,2 punts assolits per partit disputat). Rere seu trobem la UE Porqueres amb 60 punts, però amb només 2,1 punts sumats per partit jugat.

LA FITXA TÈCNICA.

CF IGUALADA. Queralt Iglesias; Laura Ribas, Elena Alert, Esther Soler, Júlia Tomàs; Mar Serracanta, Gina Serra, Ona Montserrat; Laia García Peke, Laura Marcet i Pauli Bohigas. També van jugar Marta Bosch, Jana Marimon, Marina Salanova, Nerea Zufía, Mar López, María Florentín, Cèlia Iglesias i Laura Puig (p).

FC SANT CUGAT. Houda Benazid, Elisabet Romero, Catalina Alfonso, Paula Sanabria, Luciana Cirami, Berta Ruano, Ariadna Forment, Sara Zauner, Marta Feliu, Laura Sesé i Alexandra García. També van jugar Carlota Rodríguez, Cristina Albella, Ariadna Gorrindo, Karen Sacasa i Laura Sánchez (p).

ÀRBITRE. Joan Ramon Canadell Borràs (Delegació de l’Anoia), auxiliat per Íker Gil Navarrete i Íker Riola Alamillo. Va amonestar la local Cèlia Iglesias (min 92) i la visitant Ariadna Forment (min 55).

GOLS. 1-0 Cèlia Iglesias min 39, 2-0 Elena Alert min 64, 3-0 Gina Serra min 88 i 4-0 Jana Marimon min 92.

ESTADI. Municipal de Les Comes.