HOQUEI PATINS/OK LLIGA IBERDROLA

Carol Herrera jugarà a l’Igualada Femení Grupo Guzmán per quarta temporada consecutiva

L'aportació de la davantera hispanoargentina va ser fonamental per segellar la transcendent victòria a la pista del CP Voltregà Stern Motor que va propiciar la consecució de la permanència

Carol Herrera aporta expertesa i lideratge a la plantilla de l'Igualada Femení Grupo Guzmán

Carol Herrera aporta expertesa i lideratge a la plantilla de l'Igualada Femení Grupo Guzmán / ARXIU/MIREIA ARSO

La jugadora hispanoargentina Carolina Herrera Ruiz continuarà defensant els colors de l’Igualada Femení Grupo Guzmán el proper curs esportiu. La temporada 2023-24 serà la quarta consecutiva de la davantera al conjunt anoienc. Les prestacions i el hat-trick signat per Carol Herrera van ser fonamentals per tal que l’Igualada Femení Grupo Guzmán aconseguís la permanència amb una victòria èpica a la pista del CP Voltregà Stern Motor (3 a 4) el passat dissabte, 6 de maig.

Carol Herrera destaca pels seus excel·lents fonaments tècnics. Així doncs, és molt hàbil en l’u contra u i té qualitat per definir a l’àrea de l’oponent. La seva expertesa li permet aportar saber estar al conjunt igualadí i el seu caràcter lideratge en moments de màxima exigència. Les prestacions de Carol Herrera ja van ser cabdals per tal que l’Igualada Femení HCP protagonitzés un immillorable tram final a l’OK Lliga Iberdrola el curs esportiu 2020-21 que li va permetre mantenir-se a la categoria. La temporada passada, la davantera va marcar 12 gols i, aquesta darrera, ha materialitzat el mateix número d’anotacions, a més de servir una assistència.