L'Artés empata contra el Fruitosenc i no aconsegueix salvar-se (1-1)

Els artesencs van avançar-se, però els de Sant Fruitós van remuntar el partit i els locals es queden a només un punt de la permanència, que assoleix finalment el Calaf

Redacció

L'Artés necessitava la victòria per salvar-se, però només va obtenir un empat de la visita del Fruitosenc al seu feu (1-1) i acaben en zona de descens, el que comporta que l'any que ve hauran de jugar a Quarta Catalana. Malgrat un grandíssim final de temporada, amb només una derrota en vuit partits, els artesencs no han pogut remuntar el desaventatge i es queden a un sol punt de la permanència. El Fruitosenc acaba finalment sisè en una temporada irregular i l'any que ve seguirà a Tercera.

El Fruitosenc va tenir la possessió de la pilota i tenia ocasions, mentre que l'Artés desplegava contraatacs ràpids que feien mal als visitants. En un d'aquestes transicions, a la mitja hora de joc, Roger Matamala va fer el gol que avançava a l'Artés. En aquell instant, els bagencs estaven salvats i era el Calaf, que empatava a 0 contra el Sallent, el que baixava a Quarta.

Al segon temps, la dinàmica es va mantenir, però va ser el Fruitosenc qui va empatar el matx amb un gol d'Izan Checa a punt d'arribar a l'hora de partit. L'Artés va intentar de totes maneres aconseguir el gol que els mantingués a Tercera atacant constantment als últims minuts, però el Fruitosenc va aguantar bé en defensa i la pilota no va entrar.

L'Artés acompanyarà a l'Estación, l'Alt Berguedà i el Castellnou a Quarta Catalana. El Calaf, la Pirinaica B i el Sant Pau, els equips que encara podien baixar, aconsegueixen la permanència, i el Penya Anguera, que la setmana passada va certificar el campionat, serà l'equip que jugarà la temporada vinent a la Segona Catalana.

ARTÉS: Orellana, Casals, Posas, Torres, Roca, Matamala (Blanes 89’), Nocete, Quintana, C. Sanchez, Candàliga (Serrat 63’) i Bojang (S. Sanchez 85’) 

FRUITOSENC: Lizana, O. Sala, Orriols, Cots (Vila 85’), Lopez, Gustems (Vargas 56’), Arias (Rebollo 12’), I. Sala (Fernández 72’), Checa, Zriri (Munera 46’) i Casas).

 GOLS: 1-0 Matamala min 29, 1-1 Checa min 56

ÀRBITRES: Yeray Saucedo, auxiliat per Manel Rebollo i Samuel Huerga. Va amonestar als locals Torres, Quintana, Bojang i Posas i als visitants O. Sala, Gustems i Casas.