El Campus Rafa Martínez torna a fer ple en la seva quinzena edició

Uns 300 nois i noies de tot el país van omplir les places disponibles per al període entre el 2 i el 15 de juliol en només 24 hores

Rafa Martínez i Martín Momotiuk, amb les noves camisetes

Rafa Martínez i Martín Momotiuk, amb les noves camisetes / Arxiu particular

Redacció. Manresa

El campus de bàsquet més veterà i més arrelat de casa nostra, el que du el nom de l'exjugador santpedorenc Rafa Martínez i se celebra a Artés cada anys, ha tornat a posar el cartell de "no hi ha places". I ho va fer menys de 24 hores després d'obrir-se el termini d'inscripció. Uns 300 basquetbolistes de tot el país seran a la vila bagenca en dos torns, entre el 2 i el 8 de juliol, i el 9 i el 15 de mateix mes, i consoliden un format d'èxit des de fa quinze anys.

El mateix Rafa Martínez, que actualment és a l'àrea de desenvolupament de projectes de l'ACB, explicava en la presentació, que es va fer al Frankfurt Cal Xavi de Manresa, que "estem molt orgullosos de la resposta de la gent. Continuarem treballant amb el màxim de responsabilitat i compromís per ajudar a formar aquests jugadors, tant esportivament, com personal. El campus gaudeix de molt bona salut".

El campus ha renovat la seva imatge, amb un nou logotip, i ha introduït algunes novetats que van ser detallades pel seu director, Martín Momotiuk. Els participants gaudiran de seccions tècniques i tàctiques de tecnificació, competicions individuals i col·lectives i de diverses activitats d'oci i lleure.