Carles Calavera obté una plata i fa tres podis més en els Jocs Mundials Special Olympics de Berlín

El gimnasta de l'Egiba va aconseguir pujar al segon graó de podi en la competició de paral·leles

Carles Calavera, amb totes les medalles obtingudes a Berlín

Carles Calavera, amb totes les medalles obtingudes a Berlín / Arxiu particular

Redacció. Manresa

El gimnasta de l'Egiba Carles Calavera va aconseguir la medalla de plata en la prova de paral·leles en els Jocs Mundials Special Olympics que es van disputar a Berlín. Calavera, que ja havia obtingut un cinquè, un sisè i un setè llocs als anteriors Jocs, a Abu Dhabi, va obtenir a Berlín tres posicions de podi (entre els vuit primers) més, en ser cinquè en terra i sisè en salt i anelles.

Així, en les paral·leles va totalitzar 7,737 punts i només va ser superat pel mexicà Jostin Molina, que en va obtenir 11,263. La tercera posició va recaure en l'islandès Tomas Runnarson, amb 7,688. Tots tres estaven integrats en el nivell 3B d'aquesta especialitat.

En les altres actuacions, va ser cinquè en terra amb 11,865 punts, sisè en salt, amb 17,025 i va aconseguir la mateixa posició en anelles, amb 9,025. Les tres competicions van ser guanyades pel britànic Jack Jacobs. Els Jocs Mundials Special Olympics van aplegar durant nou dies esportistes amb discapacitat intel·lectual de 26 disciplines.