L'Espanya de Toni Naspler jugarà amb Israel als 8ns de l'Europeu sub-20

El conjunt de Joaquín Prado s'ha desfet aquesta nit d'Estònia en la cloenda de la fase de grups per un clar 56-78

Toni Naspler (12), en segon terme, està atent a una acció d'atac d'Estònia

Toni Naspler (12), en segon terme, està atent a una acció d'atac d'Estònia / FIBA EUROPE

Toni Mata i Riu

ESTÒNIA-ESPANYA, 56-78

Estònia: Jurtsenko 10, Kuuba 6, Poom 11, Tassa 5 i Valb 2 -cinc inicial-, Andre 8, Malm 7, Sepp 2, Allik, Kuusma 2 i Roos 3.

Espanya: Rodríguez 6, Domínguez 15, Ordóñez, Caicedo 11 i López 6 -cinc inicial-, Aquino 1, Nuñez 17, Paz 5, Tamba 14, Martínez, Naspler 1 i Taboada 2.

Parcials: 21-15. 30-47. 36-70. 56-78.

Àrbitres: Martin Vulic (Croàcia), Pavel Fuska (Eslovàquia) i Patrick Muller (Alemanya).

Partit jugat a l'Heraklion Arena, d'Heraklion (Grècia).

L’Espanya del jugador manresà Toni Naspler s'ha desfet aquest vespre amb facilitat d’Estònia en el tercer i últim partit de la fase de grups, i dimecres (20 h) s’enfrontarà a Israel en els vuitens de final de l’Europeu sub-20. El base del Baxi ha sortit des de la banqueta, ha jugat 17.37 minuts, ha fet 1 punt, ha agafat 3 rebots i ha repartit 2 assistències.

El miratge de la igualtat ha durat només un quart (21-15). Estònia trobava amb facilitat el forat a la defensa espanyola i ha superat el 0-7 inicial (21-15). A l’inici del segon període, però, els de Joaquín Prado han firmat un parcial de 0-16 que ha capgirat el partit de forma decisiva (30-47 al descans).

La segona meitat ha estat un tràmit. Els bàltics s'han mostrat molt erràtics en el tir i només han fet 6 punts en tot el tercer període. Espanya, amb Núñez (17) de màxim anotador, ha fet pujar la diferència fins els 36 punts (36-72). En el darrer quart, els espanyols s'han deixat anar i Estònia s'ha anotat el parcial per 20-8.