Toni Bou intentarà deixar el seu dissetè Mundial gairebé liquidat a Sestriere

El pierenc té catorze punts sobre Jaime Busto, ha guanyat les quatre últimes proves del campionat i vol estrenar el seu palmarès a l'estació italiana

Toni Bou pot deixar el campionat gairebé segellat aquest cap de setmana a Sestriere

Toni Bou pot deixar el campionat gairebé segellat aquest cap de setmana a Sestriere / Repsol Honda

Redacció. Manresa

L'arribada del Mundial de TrialGP a Itàlia aquest cap de setmana pot deixar més clara la classificació del campionat. Ara mateix, el pierenc Toni Bou (Repsol Honda) té catorze punts de marge davant del basc Jaime Busto (Gas-Gas) i de Sestriere es pot sortir amb el títol gairebé assegurat o amb un campionat en què encara hi hagi moltes coses per dir.

El fet cert és que, com reconeix el mateix Bou, aquesta és la segona vegada que competeix en aquesta estació d'esquí, prop de la frontera amb França, i per això hi ha el dubte de com respondrà. L'anoienc ha explicat a la prèvia que "només i vaig ser en el meu primer any en el campionat i alguna vegada en el Trial de les Nacions. Mai hi he guanyat de manera individual i m'encantaria inaugurar-hi el meu palmarès".

De tota manera, i encara que li sol anar bé participar en les proves que es fan al país transalpí, "serà una competició complicada per l'alçada. El meu equip ha dut a terme una molt bona feina i donarem el màxim. Aquest és un campionat molt ajustat i serà important no cometre errades".

Bou ha guanyat set de les deu proves que s'han fet fins ara i les quatre últimes de manra consecutiva. Per a l'equip Repsol Honda la competició també és important, ja que el seu segon pilot,el gallec Gabriel Marcelli, és tercer amb 18 punts de diferència respecte del quart, l'italià Matteo Grattarola.

Aquesta serà l'última cita, dividida en dos, dissabte i diumenge, abans de l'aturada fins al proper 1 de setembre, quan s'arrencarà el darrer cap de setmana a França. Si Bou hi arriba amb 20 punts de distància amb 40 en joc, serà gairebé un escac i mat.