El CE Manresa debutarà a Sagunt en la nova temporada a Segona RFEF

El primer partit a casa serà davant del filial del València i es tancarà la competició a casa davant de l'Alzira

El CE Manresa va perdre per 3-1 en la visita a Sagunt de la passada temporada

El CE Manresa va perdre per 3-1 en la visita a Sagunt de la passada temporada / CE Manresa

Jordi Agut

Jordi Agut

El CE Manresa sap des d'aquest dijous al migdia que la visita a l'Atlètic Saguntí marcarà l'inici de la seva segona temporada a Segona RFEF. És un desplaçament complicat, el que tindrà lloc el proper 2 de setembre, com va quedar clar el curs passat, en què l'equip aleshores dirigit per Ferran Costa hi va perdre per 3-1 a mitjan febrer. És el resultat del sorteig del calendari que s'ha fet a las Rozas.

El primer partit a casa del Manresa tampoc no serà fàcil, ja que haurà de rebre el potent València Mestalla, el filial entrenat per MIguel Ángel Angulo, tot i que segurament haurà perdut alguns dels seus elements, captats pel primer equip. El Mestalla, com el Manresa, va jugar l'any passat les fases d'ascens.

El primer duel contra un equip català hauria de ser a la quarta jornada, al camp del Badalona Futur, tot i que caldrà veure si el club, que a hores d'ara es ven per un euro amb 600.000 de deute, segueix a la categoria.

El calendari és simètric i, en el final de la lliga regular, el Manresa tindrà dos desplaçaments complicats, al camp de l'Hèrcules i del Terrassa, i l'últim partit serà a casa contra l'Alzira.