FUTBOL

El CF Igualada tindrà rivals de fora de Catalunya

El conjunt anoienc competirà en el grup 3 de la Tercera Federació FutFem, la nova denominació de la Primera Divisió Nacional

L'Igualada va aconseguir l'ascens a Les Comes a principis de juny

L'Igualada va aconseguir l'ascens a Les Comes a principis de juny / ARXIU/EDUARD VEGA

Redacció

Després d'un any a la Preferent catalana, el primer equip femení del CF Igualada jugarà aquest curs de nou a la Primera Divisió Nacional gràcies a l'ascens aconseguit a finals de la temporada passada. El conjunt anoienc estarà ubicat en el grup 3 d'una categoria que passa a anomenar-se Tercera Federació FutFem i tindrà sis grups repartits arreu de l'estat.

Dins de la jerarquia de categories del futbol femení a nivell espanyol, la Tercera Federació és la quarta en importància per sota de la Lliga F, Primera Federació i Segona Federació.

Les igualadines hauran de voltar per Catalunya i les comunitats veïnes d'Aragó, València i les Balears i, fins i tot, tindran un viatge a la Rioja per enfrontar-se al Logronyo B i un a la província d'Àlaba per jugar contra l'Oyonesa.

ELS RIVALS DEL CF IGUALADA

Catalunya

CD Riudoms

CD Sant Gabriel

CD Fontsanta-Fatjó

CE Seagull

Vic Riuprimer Refo FC

Fundació UE Cornellà

Aragó

Stadium Casablanca AD

Saragossa CF

SD Osca

València

Vila-real B

Balears

Son Sardina

Balears B

UD Collerense

La Rioja

CDEF Logronyo B

País Basc

Oyonesa

La lliga començarà el cap de setmana del 9 i 10 de setembre, tindrà trenta jornades de fase regular, i s'acabarà el cap de setmana de l'11 i 12 de maig.