La pretemporada del CE Manresa tindrà vuit partits segurs i quatre més de possibles

Queden pendents les possibles semifinals i final del Torneig Històrics i dos compromisos de Copa Catalunya si es van avançant rondes

El CE Manresa tindrà moltes oportunitats durant l'agost d'entrar en acció

El CE Manresa tindrà moltes oportunitats durant l'agost d'entrar en acció / Pol Minoves

Redacció. Manresa

El CE Manresa ha fet públics els partits d'una pretemporada atapeïda i que ho pot ser més si es van aconseguint èxits en els tornejos en què es participi. Els bagencs tenen assegurats vuit enfrontaments (dos dels quals són de mitja part, només) i en poden haver de disputar quatre més en cas d'arribar a les últimes instàncies del Torneig Històrics o de la Copa Catalunya.

Serà, precisament, el torneig barceloní, que enguany es disputa al Nou Sardenya, el que podrà veure la presa de contacte del nou equip de Xavi Corominas amb les sis noves incorporacions i els elements que segueixen del curs passat. El Manresa jugarà aquest dilluns, dia 31, a partir de les set de la tarda contra el perdedor del duel de 45 minuts que hauran jugat el Castelldefels i el Júpiter i, tot seguit, davant del vencedor. Si en surt vencedor, la semifinal seria el dissabte, dia 5 d'agost, a les sis de la tarda i la final, l'endemà a la mateixa hora.

L'altre torneig que pot provocar canvis en la llista de partits de pretemporada del Manresa és la Copa Catalunya. De moment, hi ha un partit segur que és dijous que ve al camp del Reddis Reus, equip de la Tercera RFEF que va quedar l'any passat campió del seu grup de Primera Catalana. En cas que es guanyi aquest enfrontament, es poden haver de jugar dues eliminatòries més. Caldria veure com s'encabrien durant el mes d'agost i si caldria moure algun dels partits amistosos ja programats.

Duels ja segurs

Els altres partits tenen segura la seva disputa, malgrat que es podria moure el dia depenent de la Copa Catalunya. El 13 d'agost es rebrà el Girona B al Nou Estadi del Congost, equip del qual procedeix el central Yeray Izquierdo. L'endemà, es viatjarà fins a Olot per jugar davant de la Unió Esportiva Eivissa, conjunt que fins la temporada passada militava al futbol professional, a la Segona Divisió. Enguany jugarà a Primera RFEF.

El 17 d'agost, un dijous, a partir de les set de la tarda es torna a jugar a casa, en aquesta ocasió contra La Pobla de Mafumet, el filial del Nàstic de Tarragona, també de Tercera Divisió i formació de la qual ha tornat al club aquest estiu Nil Garrido.

El 20 d'agost, un altre partit a casa. En aquesta ocasió, el rival serà la UE Tona, també de Tercera Divisió, equip amb molta relació amb el Manresa, on hi ha tingut jugadors cedits i on ha anat a parar Toni Sureda, jugador del club els darrers anys. També hi actua el davanter Adrià Casanovas, que la temporada passada va arrencar a les ordres de Ferran Costa al Bages.

Finalment, el tradicional partit de Festa Major serà el diumenge, 27 d'agost, a partir de les sis de la tarda i al Nou Estadi del Congost contra el Santa Coloma, conjunt de la màxima divisió andorrana. El duel arribarà només una setmana abans de l'arrencada a la lliga, el dissabte, 2 de setembre, al camp de l'Atlètic Saguntí. És d'esperar que aleshores el CE Manresa presenti ja un aspecte diferent a l'actual, amb la plantilla a punt de començar el nou repte a la Segona RFEF.