El prometedor Enric Baquero serà un dels mitja puntes del CE Manresa

El futbolista barceloní, de 21 anys, aterra al conjunt blanc-i-vermell procedent del Reial Sporting de Gijón B

Enric Baquero lluint els colors roig-i-negres de la formació sub-20 de l’Atlas FC

Enric Baquero lluint els colors roig-i-negres de la formació sub-20 de l’Atlas FC / INSTAGRAM ENRIC BAQUERO

El novè fitxatge del Centre d’Esports Manresa per a la temporada 2023-24 és el destre mitja punta Enric Baquero. Aquesta setmana, el barceloní ha tramitat la rescissió del contracte que el vinculava amb el filial del Reial Sporting de Gijón per fitxar pel conjunt blanc-i-vermell.

Enric Baquero es va formar a cavall dels planters del CF Damm i del RCD Espanyol. En acabar la seva etapa com a juvenil, el club espanyolista el va cedir a la UE Sant Andreu, que aleshores militava a la Tercera Divisió (temporada 2020-21). Tot i la seva joventut, el mitja punta va excel·lir a la històrica entitat andreuenca. No endebades, va jugar 27 partits de lliga, 21 dels quals com a titular, i va marcar 5 gols en 1.770 minuts.

El setembre del 2021, el barceloní es va convertir en jugador de l’Atlas FC de Guadalajara (Mèxic), per jugar amb la formació sub-20 del club representatiu de la capital de l’estat de Jalisco. L’aventura futbolística centreamericana d’Enric Baquero no va ser del tot reeixida. El mitja punta no va arribar a debutar a la Primera Divisió de Mèxic (Lliga MX) i va acabar el curs esportiu al CE l’Hospitalet (Tercera Divisió), equip en el qual va oferir unes grans prestacions en un mes i escaig. Aquest darrer exercici, Enric Baquero ha jugat al filial del Reial Sporting de Gijón (Tercera Divisió). El tècnic del CE Manresa, Xavi Corominas, assenyala que «el barceloní ofereix la seva millor versió quan juga pel centre o quan ho fa per l’esquerra de l’atac, a cama canviada». El mitja punta es caracteritza per la seva visió de joc, olfacte golejador i destresa per superar els defenses de l’oponent en l’u contra u.