L'Arsenal li pren el primer títol de l'any al City de Guardiola

Un gol de Trossard quan passaven onze minuts del temps reglamentari ha dut el matx a una tanda de penals on els londinencs han estat infal·libles

Guardiola s'adreça als seus jugadors durant la Community

Guardiola s'adreça als seus jugadors durant la Community / TOLGA AKMEN

Redacció

ARSENAL-MANCHESTER CITY, 1-1 (4-1)

Arsenal: Ramsdale, White, Saliba, Gabriel (Smith Rowe, min 87), Timber (Tierney, min 76), Odegaard, Partey, Rice (Nketiah, min 81), Saka, Havertz (Vieira, min 87) i Martinelli (Trossard, min 75). Entrenador: Mikel Arteta.

Manchester City: Ortega, Walker, Stones, Rubén Dias, Akanji, Rodri, Kovacic (De Bruyne, min 64), Bernardo, Álvarez, Grealish (Phoden, min 58) i Haaland (Palmer, min 64). Entrenador: Pep Guardiola.

Àrbitre: Stuart Attwell. Targetes grogues: Partey (min 8), Havertz (min 27), Álvarez (min 31), Gabriel (min 66).

Gols: 0-1 Palmer, min 77. 1-1 Trossard, 90+11.

Penals: Odegaard, 1-0. De Bruyne, falla. Trossard, 2-0. Bernardo, 2-1. Saka, 3-1. Rodri, falla. Vieira, 4-1.

Partit jugat a Wembley, amb 90.000 espectadors.

L'Arsenal s'ha proclamat campió de la Community Shield en vèncer el Manchester City de Pep Guardiola a la tanda de penals. El partit ha acabat amb empat a 1 gol i s'ha passat directament a decidir el vencedor des dels onze metres, on els londinencs s'han mostrat molt més efectius (4-1).

La Community enfronta habitualment el campió de la Premier contra el vencedor de la FA Cup, però com que ambdós títols se'ls va endur el City avui el rival ha estat el subcampió de lliga, l'Arsenal que dirigeix Mikel Arteta.

En el matx jugat a Wembley, el marcador no s'ha mogut fins al minut 77, amb un xut amb efecte de Cole Palmer amb l'esquerre. Els citizens agafaven avantatge i semblava que alçarien el trofeu però Leonard Trossard, que fa uns dies li va marcar dos gols al Barça en la gira nord-americana, ha empatat quan passaven onze minuts del temps reglamentari amb un xut que ha desviat Akanji.

En la tanda, De Bruyne i Rodri han fallat mentre que l'Arsenal no ha perdonat. La temporada passada va ser totalment blue -triple amb la Lliga, la Copa i la Champions-, i aquesta comença amb un títol pels gunners.