FUTBOL

Gerard Puigoriol 'Putxi' continua vinculat al CE Manresa

El calderí es va retirar fa unes setmanes i assumirà la direcció esportiva adjunta del primer equip de l'entitat blanc-i-vermella

Putxi, al centre, ajudarà al primer equip

Putxi, al centre, ajudarà al primer equip / CEM

Redacció

El dia que es va anunciar el seu comiat ja es va apuntar que s'intentaria que continués vinculat al club, i aquest migdia s'ha confirmat: Gerard Puigoriol és el nou adjunt a la direcció esportiva del primer equip del Centre d'Esports Manresa. El calderí va posar punt final a la seva trajectòria com a jugador el passat 16 de juliol, en anunciar que es retirava de la pràctica del futbol després de 28 anys. Putxi, com se'l coneixia als terrenys de joc, es va iniciar al Manresa i va disputar les dues últimes temporades al conjunt blanc-i-vermell, assumint des de la capitania la responsabilitat de tibar del carro d'un equip que va assolir l'ascens a Segona RFEF i, el curs següent, va jugar la fase d'ascens.

Puigoriol treballarà al costat del cos tècnic liderat per l'entrenador Xavi Corominas i del directiu responsable de l'àrea, Chema Pulido. El club confia en l'experiència i el talent de Putxi per treballar en conceptes com el creixement de l'equip i els reptes que té al davant.