El FC Barcelona considera "totalment impròpia" i "desafortunada" l'actuació de Rubiales al Mundial

El club veu els fets "lamentables" i afegeix que el president de la federació ja va demanar disculpes

Arxiu

Arxiu / Alejandro Garcia

ACN

El FC Barcelona ha condemnat aquest divendres a la tarda l'actuació del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, durant la celebració del Mundial de futbol femení. En un comunicat, el club considera "totalment impròpia” i "desafortunada" l'actitud de Rubiales i qualifica els fets d'"injustificables" però no en demana la dimissió. "Són uns fets que considerem lamentables, que el mateix Rubiales ha considerat un error i pels quals va demanar disculpes", diu l'escrit del club, que també constata que "sembla" que les explicacions de Rubiales "han resultat suficients per als membres presents de l'Assemblea que tenien la potestat de ratificar-lo en el càrrec".

El comunicat s'ha fet públic a dos quarts de quatre de la tarda, després que al matí Rubiales donés explicacions a l'Assemblea Extraordinària de la RFEF. 

Segons el text, el FC Barcelona es compromet a continuar donant suport a l'esport femení i a "la plena igualtat" entre homes i dones al món de l'esport, així com a garantir la seguretat de la dona a l'esport i a denunciar qualsevol actuació que vulneri els seus principis i Estatuts.