Piragüisme/Eslàlom

Travé, Vilarrubla i Dòria volen fer a casa un altre pas cap a París

Els tres urgellencs participen, dos amb Espanya i una amb Andorra, en la prova determinant de la Copa del Món del cap de setmana a la Seu

Miquel Travé espera viure un gran cap de setmana al costat de casa

Miquel Travé espera viure un gran cap de setmana al costat de casa / Carla Carrillo

Redacció. Manresa

Els palistes urgellencs Miquel Travé, Núria Vilarrubla i Mònica Dòria, els dos primers representants de la selecció espanyola i la tercera, de l'andorrana, tenen una cita molt important a casa aquest cap de setmana. Tots tres participaran en la prova de la Copa del Món que se celebrarà al Parc del Segre de la Seu d'Urgell i, sobretot en els dos primers casos, els resultats que n'obtinguin poden ser molt importants de cara a aconseguir la plaça olímpica.

Travé la lluitarà en la categoria de K1 i el seu màxim rival sembla que serà el castellà David Llorente. Així ho va expressar el seleccionador, l'olímpic Guillermo Díez-Canedo, que va recordar que "Travé i Llorente ja tenen una final en la prova disputada a Praga i una altra aquí seria un bonus important" de cara a aconseguir l'únic lloc per a la delegació espanyola en aquesta categoria. Pau Echaniz és el tercer participant en K1 i Travé també participarà en C1, en què es disputa un lloc amb Luis Fernández i Daniel Pérez.

En el C1 femení, Núria Vilarrubla se la jugarà amb les basques Miren Lazkano i Klara Olazabal per arribar als seus segons Jocs. Més assequible ho té Mònica Dòria, que ocuparà les places destinades a Andorra. La competició s'allargarà de dijous fins diumenge, amb la disputa del caiac cross, en què també hi serà Travé.