Futbol/Segona RFEF

El Badalona Futur de Ferran Costa impedeix el lideratge en solitari del CE Manresa

Els blanc-i-vermells formen part d'un grup de sis equips que han guanyat en la jornada inicial, només dos d'ells per més d'un gol

Sergio Cortés, capità el Badalona Futur i autor d'un dels gols

Sergio Cortés, capità el Badalona Futur i autor d'un dels gols / Badalona Futur

Redacció

El Badalona Futur, el controvertit equip que ara entrena l'ex del Manresa Ferran Costa, és el primer líder de la Segona RFEF després de derrotar de manera contundent, aquest diumenge, per 1-4 el Terrassa a domicili. Aquesta diferència de tres gols provoca que el conjunt costaner sigui el primer líder de la categoria, només amb un gol de diferència més que els manresans, que dissabte havien vençut per 0-2 l'Atlètic Saguntí. Aquestes dues formacions són les úniques que han acabat el seu debut amb un triomf per més d'una anotació, la qual cosa dona mostra de la igualtat del grup. A més, només sis equips han pogut guanyar.

El Badalona Futur s'ha avançat en la primera mitja hora amb gols de Sergio Cortés, el seu capità, i Víctor Valverde. Gil Muntadas ha reduït la distància abans del descans, però un gol de l'exmanresà Jaume Pascual i un altre novament de Valverde han deixat el resultat definitiu.

A part del Sant Andreu, que dissabte havia guanyat per 0-1 la Penya Independent, amb gol de Paredes, aquest diumenge han vençut tres equips més. L'Europa ha guanyat per 2-1 el Formentera. Pla i Cano han remuntat el gol d'Ibán Ribeiro per als illencs. En els últims partits del dia, l'Hèrcules ha vençut l'Espanyol B per 1-0, amb un gol de Ketu, i el Lleida Esportiu ha derrotat a domicili La Nucía pel mateix resultat, amb anotació de Mateo.

Els altres tres partits han acabat amb empat. Ho ha fet sense gols el que enfrontava l'Alzira i la Peña Deportiva de Santa Eulària. El Cerdanyola també ha igualat amb el Torrent (1-1) amb dos gols en els primers cinc minuts, de Raúl Ruiz per als valencians i Boris Garròs per als vallesans.

Finalment, el proper rival del Manresa, el València Mestalla, no ha passat de la igualada a un gol a casa contra l'Andratx. L'insular Miquel Llabrés ha empatat de penal, al minut 83, un gol inicial del local Borja Calvo.