Hoquei patins/Lliga de Campions

L'Igualada Rigat tindrà el suport de Les Comes per entrar a la Champions

El pavelló anoienc acollirà la fase prèvia de la màxima competició de clubs europea, amb quatre equips que lluitaran per dues places

L'Igualada Rigat, en un duel europeu contra el Lió de la passada temporada

L'Igualada Rigat, en un duel europeu contra el Lió de la passada temporada / Jordi Biel

L'Igualada Rigat tindrà el suport del seu pavelló de les Comes per intentar fer un pas cap a la Lliga de Campions de la World Skate Europe, segons s'ha sabut aquest dimecres. La instal·lació anoeienca acollirà un grup de la fase prèvia de la competició, que es jugarà entre el 13 i el 15 d'octubre.

Els rivals en aquest grup seran el King's Lynn anglès, el Thunerstern suís i el Sarzana italià. Els dos primers passaran fins a la següent fase d'una competició que l'Igualada va guanyar sis vegades en la dècada dels noranta del segle passat.

Els igualadins van ser convidats per la federació europea després d'haver quedat setens en la fase regular de l'OK Lliga de la temporada passada. Els cinc primers classificats de la competició estatal tenien plaça fixa i s'hi afegeixen el Finques Prats Lleida i l'Igualada Rigat, que intentaran accedir-hi per un camí més llarg.