Futbol sala/Copa del Rei

El Covisa intentarà venjar-se a la Copa del botxí de l'any passat

Els bagencs visiten Salou diumenge a la una del migdia al mateix pavelló on van caure eliminats fa dotze mesos

Paco Cachinero, tècnic del Covisa

Paco Cachinero, tècnic del Covisa / Jordi Biel

Redacció

El Covisa Manresa intentarà venjar-se, diumenge a les 12 del migdia, de la derrota de l'any passat a la Copa del Rei a la mateixa pista en què va quedar eliminat a la primera ronda del torneig. El CFS Salou va vèncer fa dotze mesos per 3-2, amb un gol final de l'actual jugador blanc-i-vermell David Lozano, i no va permetre avançar més en aquest torneig. Ara, novament en plena pretemporada, l'equip de Paco Cachinero provarà de passar pàgina d'aquell episodi.

Els manresans arriben després de plantar cara, però caure contra el Barça Atlètic en el Trofeu Les Codines (4-7). Després de diversos partits amb bagatge positiu davant de conjunts de Tercera Divisió Nacional, jugarà contra un altre d'aquesta categoria, però amb molt més en joc.

Els bagencs viatgen amb les baixes del porter Cella i de l'ala Asís, tots dos lesionats. Cap jugador de la plantilla no quedarà fora de l'eliminatòria. Aquesta serà la cinquena participació del Manresa Futbol Sala en el torneig. La temporada 2018-19 es va eliminar el Colo Colo, amb Cachinero a la banqueta, però després es va caure contra el Sala 10 Emotion Saragossa. La temporada següent, el botxí va ser l'Hospitalet (7-1) i després es va caure contra el Sala5 de Sito Rivera (4-7). L'última eliminació va ser la de Salou de l'any passat.

El partit serà el preludi d'un triangular que es farà dilluns al Pujolet, amb l'EFS Girona i el Ripollet, a partir de les 17.30 hores.