El Covisa es revenja del Salou i passa a la següent ronda de la Copa (1-3)

Els manresans fan valer el domini que han exercit durant tot el partit una setmana abans d'arrencar la lliga

Aarón i David Lozano han jugat contra el seu exequip

Aarón i David Lozano han jugat contra el seu exequip / Covisa Manresa

Redacció

El Covisa Manresa s'ha revenjat de l'eliminació de l'any passat a la Copa del Rei a mans del CFS Salou. Els costaners van vèncer aleshores per 3-2, amb un gol final de David Lozano, actualment jugador dels bagencs. Curiosament, un gol del seu germà bessó Aarón, que també ha canviat d'aires, ha iniciat el camí de la classificació manresana per a la segona ronda, que es disputarà aquest mateix mes, un cop ja hagi començat la lliga.

Tot i ser oficial, el duel ha estat molt de pretemporada, amb els dos equips encara en rodatge i adaptant els rols que se'ls suposa per la diferència de categoria. D'aquesta manera, la formació de Cachinero ha muntat una pressió molt alta i el Salou s'ha quedat a mitja pista, intentant no desgastar-se i, alhora, dificultant les transicions i la circulació visitant. Per aquest motiu, al Covisa li ha costat molt tenir profunditat en el tram inicial, tot i que s'ha pogut avançar en el marcador amb una passada al pivot i descàrrega que ha finalitzat Aarón Lozano.

Tot i el gol, el Salou no s'ha descomposat i ha continuat quedant-se amb la mateixa formació, intentant trobar una errada en l'equip rival per sortir a la contra. Però a l'equador de la represa, un gol d'Ambrós ha semblat que trencava definitivament la resistència tarragonina. Només cinc minuts després, Ángel ha marcat el gol local en aprofitar una errada individual del Covisa i s'ha obert l'eliminatòria. Per sort, tot seguit, Aarón ha anotat el tercer i, malgrat que el Salou s'ha posat amb la tàctica del porter-jugador, qui ha tingut dues ocasions a porteria buida han estat els bagencs.

La fitxa

CFS SALOU: Ramon, Bryan, Marc, Cristian, Jordi -equip inicial- Eric, Pol, Toni, Àngel, Emilio, Younes i Alberto (ps)

COVISA MANRESA: Arriero, Lavado, Santa, Aarón, David Lozano -equip inicial- Aarón Lozano, Ambrós, Terri, Aleix Pérez, Uri i Blasco (ps)

ÀRBITRES: Gómez i Hurtado

GOLS: 0-1 Aarón Lozano min 11, 0-2 Ambrós min 30, 1-2 Ángel min 35, 1-3 Aarón min 38