MOTOCICLISME/CAMPIONAT D'ESPANYA D'ENDURO

Josep Garcia guanya a Galícia i aferma el seu lideratge a l’estatal d’enduro

Una aparatosa caiguda va impedir el surienc dominar la primera mànega però, l'endemà, el pilot bagenc va avantatjar de 36 segons el segon classificat

El pilot surienc Josep Garcia en acció al circuit d’A Estrada

El pilot surienc Josep Garcia en acció al circuit d’A Estrada / NICKI MARTÍNEZ/FUTURE7MEDIA

La represa del Campionat d’Espanya d’Enduro va permetre el pilot surienc Josep Garcia (Red Bull KTM Factory Racing) ampliar el seu avantatge a la classificació general de la competició i ratificar el seu domini de la categoria Enduro1 (E1).

El bagenc va afrontar la primera edició de l’Enduro da Sidra d’A Estrada (Pontevedra) completament recuperat de les intervencions quirúrgiques en un colze i en una clavícula a les quals es va haver de sotmetre el juny. Dissabte, el pilot de KTM va liderar la primera mànega fins que una espectacular caiguda el va relegar a les últimes posicions i el va obligar a protagonitzar una espectacular remuntada. Un segon va impedir Josep Garcia arrabassar el primer lloc al francès Zach Pichon.

L’endemà, el surienc va dominar la segona mànega i va avantatjar de 36 segons el segon. Josep Garcia es va imposar a la classificació general i a la categoria Enduro1 (E1). Zach Pichon va ser el millor en Enduro 2 (E2) i el nargoní Jaume Betriu en Enduro 3 (E3). La manresana Mireia Badia va ratificar el seu domini a la categoria femenina.

La cinquena i darrera prova de l'estatal se celebrarà a la Torre d'Oristà (Osona) entre el 13 i el 15 d'octubre.

La manresana Mireia Badia es va imposar amb autoritat a la primera edició de l'Enduro da Sidra

La manresana Mireia Badia es va imposar amb autoritat a la primera edició de l'Enduro da Sidra / REAL FEDERACIÓN MOTOCICLISTA ESPAÑOLA (RFME)