L'Atlètic Gironella s'ho passa bé i goleja La Romànica (4-0)

Els de Joan Segura exhibeixen contundència defensiva i ofensiva en un partit dominat de cap a fi

Redacció

L'Atlètic Gironella va dominar per complet i va golejar a La Romànica (4-0) en un partit on els del Berguedà van ser sòlids defensivament i efectius en la faceta ofensiva i que es van merèixer clarament la victòria. L'equip de Joan Segura suma set punts en quatre jornades i se situa a la part alta de la taula, mentre que els de Barberà del Vallès són l'únic equip del grup que encara no ha sumat cap punt.

Els vallesans arribaven al Berguedà amb ganes de puntuar i amb la necessitat d'oferir bones sensacions, però es van trobar davant d'un Gironella on els nous fitxatges han caigut de peu i que van dominar de cap a fi el matx. Al minut set de partit, el porter visitant va cometre penal sobre Tony Freire i l'atacant groc-i-blanc va transformar la pena màxima per fer el primer gol del matx. Tot i tenir unes quatre ocasions clares de gol i assecar completament els vallesans, els gironellencs no van poder marcar més gols durant el primer temps.

Segura va fer canvis en l'esquema i el partit es va acabar de posar de la banda dels locals, que van marcar amb un u contra u de Nahal. Els visitants estaven sense carburant i, un Erik Romero molt inspirat va servir dues assistències en safata que, primer Díaz, i després Cano, van transformar per arrodonir la golejada davant d'un La Romànica que no està acostumat a camps tant grans i que només va incomodar la porteria de Calaf amb un mà a mà que el porter local va resoldre amb solvència.

ATLÈTIC GIRONELLA: Calaf, Gacía, Chellenyak, Núñez (Cunill 78’), Palomo, Nahal (Cano 78’), Montañà (Díaz 67’), Freire (Romero 51’), Valls, Ragageles (Cobos 67’) i Ragués.

LA ROMÀNICA: Garcia, Bacallao, Garcia, Espadas, Maíllo, Jarque (Sanchez 67‘), Ventas (Conde 46’), Janashia (Casado 46’), Gordillo (Rodríguez 77’), Jaimez i Thiam (Hernandez 67’).

GOLS: 1-0 Freire (p) min 7, 2-0 Nahal min 50, 3-0 Díaz min 74, 4-0 Cano min 89

ÀRBITRES: Damien Lahire, auxiliat per Carlos Guerrero i Guilherme Luis Ferreira. Van amonestar al local Palomo i als visitants Garcia, Ventas i Casado.