El Navàs esgarrapa un punt a última hora contra el Gironella (1-1)

Un gol de Fernandez al minut 97 iguala un partit molt anivellat i intens

Redacció

El Navàs va rescatar un punt del derbi intercomarcal de la jornada al camp de l'Atlètic Gironella (1-1). Amb aquests resultats, els groc-i-blancs es col·loquen cinquens, mentre que els d'Adrià Torres són tretzens, amb cinc punts.

El partit va començar amb molta igualtat, tot i que els navassencs portaven la batuta del partit i els de Joan Segura optaven per un joc més directe. Així i tot, les defenses es van imposar als atacs i cap dels dos conjunts era capaç de crear ocasions clares. En una de les primeres que va disposar els del Berguedà, Ragués va aprofitar un refús de la defensa bagenca per, de volea, fer el primer gol del partit des de la frontal de l'àrea. Just abans, els gironellencs havien demanat vermella per un jugador navassenc que el col·legiat va considerar que només era amonestació. Els visitants van tenir dues ocasions de Díaz per ampliar distàncies que no es van materialitzar.

Al segon temps, la dinàmica va seguir sent d'igualtat, però van ser els navassencs qui van fer un passet endavant, a la recerca del gol de l'empat. Així i tot, els visitants tenien les línies juntes i no deixaven passar a l'equip bagenc. Al minut 97, quan el partit semblava que s'acabaria amb victòria visitant, Fernandez recollia una pilota filtrada a l'espai i anotava davant l'eufòria dels seguidors locals i la desesperació dels visitants. Amb prou feines hi va haver temps per tornar a fer rodar la pilota i el partit va quedar amb un empat que no acaba de convèncer a cap dels dos equips, però que reflecteix la igualtat viscuda al Municipal de la Devesa.

NAVÀS: Morral, Miquel Peña, Gibert, Melero (Sunyer 57’), Mellado (Sánchez 46’), M. Serra, Fernandez, Besa (Barcons 63’), Vilá, Martín (S. Serra 46’) i Lopez (Martí Peña 76). 

ATLÈTIC GIRONELLA: Rovira, Garcia, Chellenyak, Palomo, Nahal, Díaz, Freire, Valls, Ragués, Ragageles i Puigdellívol. 

GOLS: 0-1 Ragués min 26, 1-1 Fernandez min 89

ÀRBITRES: Ivan Parra, auxiliat per Giselle Camps i Alex Rodenas. Van amonestar als locals Martín i Fernandez i als visitants Freire i Palomo