MOTOCICLISME

Toni Bou guanya a Andorra i s'apropa al títol

El pilot anoienc s'imposa en la cinquena cita del campionat mundial sota sostre i podria sumar el dissetè ceptre ja en la següent cursa

Toni Bou es va refer d'un mal inici i va conquerir el triomf a Andorra

Toni Bou es va refer d'un mal inici i va conquerir el triomf a Andorra / REPSOL HONDA

Redacció

Toni Bou ha reprès aquest dissabte el Mundial d'X-Trial (sota sostre) en el mateix lloc on el va deixar a principis d'abril quan el campionat es va aturar després de les quatre primeres curses per donar pas al Mundial a l'aire lliure. El pilot de Piera, que competeix amb una Montesa de l'equip Repsol Honda, es va adjudicar el triomf a Andorra en una jornada que el referma al capdavant de la general, amb 25 punts d'avantatge sobre Jaime Busto (Gas Gas).

"Estic molt content amb la victòria, ja que la cita d'Andorra sempre és especial per mi", va explicar Bou després d'imposar-se amb 15 punts de penalització. Rere seu, van completar el podi Jaime Busto, amb 26, i Gabriel Marcelli (Montesa), amb 30.

La jornada no va començar de la millor manera pel pilot anoienc, que busca el seu 17è títol i 34è en total si hi sumem els que ja ha conquerit a l'aire lliure. Bou va fer quatre punts de penalització i es va situar segon per darrera de Busto. En la segona volta al circuit traçat dins del Poliesportiu d'Andorra, el de Piera es va refer i només va penalitzar un punt i va superar tots els seus rivals. Ja en la final de la cursa andorrana, Bou va mantenir la mateixa línia i va sumar el seu quart triomf en les cinc proves disputades.

"En la primera volta no he tingut molt bones sensacions, així que per a la se gona he canviat de moto i he tingut molt bon feeling", va comentar Bou. "Guanyar d'aquesta manera una ronda tan complicada és increïble. Això em dona una motivació extra per a la següent prova, que serà a la casa de Repsol".

La propera cita del Mundial d'X-Trial tindrà lloc el 4 de novembre a Madrid. Bou tindrà, a la capital espanyola, la primera oportunitat per rubricar un nou títol. Bou té 101 punts a la general, Busto 76 i Marcelli 58.