Hoquei patins

L'Igualada Rigat supera l'ensurt i es classifica per a la propera fase de la Champions (5-1)

L'equip igualadí perdia al descans en el partit determinant contra el Thunerstern però ha resolt amb tres gols en menys d'un minut

Uri Llenas i Biel Llanes, goleajadors en els dos partits

Uri Llenas i Biel Llanes, goleajadors en els dos partits / Xavier Garcia/Igualada HC

Redacció. Manresa

L'Igualada Rigat s'ha classificat per la segona fase de la Lliga de Campions d'hoquei després de derrotar per 5-1 el Thunerstern suís, aquest dissabte a la tarda, en el partit determinant de la primera ronda que s'està jugant a Les Comes. Els anoiencs, que havien apallissat el King's Lynn anglès divendres per 0-16, reservant jugadors, perdia per 0-1 al descans davant de l'equip helvètic, un resultat que l'hauria deixat amb l'obligació de derrotar el potent Sarzana diumenge, en un duel que ara serà intranscendent. Però un empat d'Uri Llenas i tres gols en 48 segons, dos de Gerard Riba i un de Biel Llanes, han sentenciat el triomf i la classificació.

Ja divendres, l'Igualada havia guanyat per 0-16 en un duel en què havia descansat Tety Vives i en què vam marcar tots els jugadors de pista. Rouze va anotar 4 gols, Riba i Llenas, 3, Aleix Marimon en va fer 2 i els altres, un cadascun, van ser de Llanes, Bosc, Borràs i Carol. El mateix dia, el Sarzana va vèncer per 0-6 el Thunerstern.

Aquest dissabte, la primera part ha estat complicada per a l'Igualada, que ha vist com Rettenmund anotava el 0-1 en una transició. Per sort, Uri Llenas ha empatat sortint del vestidor, però els gols de la victòria no han arribat fins als últims deu minuts. Gerard Riba, en un eslàlom, Biel Llanes, en un xut creuat, i novament Riba, a boca de gol, han fet el 4-1 que ha reblat Tety Vives d'un tret llunyà.

IGUALADA RIGAT: Guillem Torrents, Uri Llenas, Tety Vives, Marc Carol, Aleix Marimon -equip inicial- Biel Llanes, Gerard Riba, Guillem Llorens, Marc Rouze

SC THUNERSTERN: Nicola Tommasl, Gian Rettenmund, Fabio Tommasl, Jan Schober, Gian Gempeler -equip inicial- Raphael Rettenmund, Lukas Walther, Cedrik Wagner, Simos Panagopoulus (ps)

ÀRBITRES: Teófilo Casimiro (POR) i Stephane Rizzotti (FRA)

GOLS: 0-1 Rettenmund min 15, 1-1 Llenas min 29, 2-1 Riba min 42, 3-1 Llanes min 42, 5-1 Riba min 43, 5-1 Vives min 46