El Navàs domina, venç i escala a la zona noble de la classificació (81-84)

Els bagencs superen el Ciutat d'Inca a la pròrroga en una gran actuació dels jugadors disponibles

El conjunt navasenc recuperarà, la propera jornada, a Sergio Martinez

El conjunt navasenc recuperarà, la propera jornada, a Sergio Martinez / Arxiu/Marc Sanyé/El 9 nou

Redacció

L'idil·li navassenc amb la victòria, continua. L'equip del Bages va fer valdre el seu ofici per a endur-se un partit que se'ls va posar en contra un parell de vegades, però que van saber adreçar per segellar un important triomf a domicili. El conjunt dirigit per Isidre Suau escala fins a la quarta posició a la classificació abans d'un important duel contra el CB Granollers, un dels candidats a ser a la zona alta de la taula.

El Navàs no va sortir massa endollat. Els parcials i el joc estaven igualats, però uns bons minuts locals a les acaballes de la primera meitat, els van donar 10 punts de marge. No obstant, la sensació era que el partit no estava acabat. A la represa, els bagencs van canviar la dinàmica del partit, però quan ja el tenien controlat, el Ciutat Inca va tornar al matx. Els locals van tornar a distanciar-se, tot i que de mica en mica els navassencs tornaven a acostar-se a l'electrònic.

La superioritat física local va forçar la pròrroga, però la qualitat i ofici dels jugadors entrenats per Isidre Suau va ser diferencial. L'equip va saber patir, i va portar a la línia de tir lliure els seus jugadors més efectius des dels 4,60. Distància des d'on van sentenciar el matx i signar el segon triomf consecutiu.