Automobilisme

L'odenenc Àlex Haro, copilot de Nani Roma en el tercer lloc a Marroc

Els competidors catalans de Ford posen a punt el cotxe de cara al Dakar igual que Isidre Esteve, vintè amb el Toyota

Àlex Haro i Nani Roma, al capdamunt del seu Ford, celebrant el tercer lloc

Àlex Haro i Nani Roma, al capdamunt del seu Ford, celebrant el tercer lloc / media.ford.com

Redacció. Manresa

El copilot odenenc Àlex Haro, fent equip amb l'osonenc Nani Roma i el seu Ford Ranger, ha aconseguit la tercera posició en el Ral·li de Marroc, una de les principals curses del Campionat del Món i que serveixen per preparar la propera edició del Dakar. En una cursa en què molts dels favorit, com Nàsser al-Attiyah, Carlos Sainz, Sébastien Loeb o Stéphane Peterhansel han tingut problemes, el duet català ha pujat al podi, només superat pel guanyador, el saudita Yazeed al Rajhi, i el segon classificat, el pilot de Kirguizstan Denis Krotov, tots dos de l'equip Overdrive.

Roma, que ja va ser sisè a la Baja Aragó, el juliol, va declarar que "havíem de fer una cursa de menys a més i només d'aquesta manera podíem saber on érem respecte de la competència. El resultat és molt bo, però hem de tenir els peus a terra i tenir clar que estem treballant per crear un vehicle i un equip guanyadors".

Per la seva banda, Isidre Esteve i Txema Villalobos, amb el Toyota Hilux, van ser vintens de la classificació general i tretzens de la T1. El pilot olianès va declarar que "aquest ral·li sempre és molt important per a la planificació esportiva, ja que és molt exigent i complet. Ens ha permès agafar un ritme de cursa que ja és el del Dakar. Hem provat nous reglatges que ens van molt millor, tot i que ens ha costat trobar-los".

Isidre Esteve, en primer terme, i Txema Villalobos

Isidre Esteve, en primer terme, i Txema Villalobos / Mediagé Comunicación