El santfruitosenc Marc Lupón es proclama campió de Catalunya júnior de pàdel

El bagenc i el seu company, Arnau Candelo, s'emporten el títol com a caps de sèrie número 2 en derrotar els màxims favorits

Redacció. Manresa

El jugador santfruitosenc de 17 anys Marc Lupón, fent parella amb el seu company Arnau Candelo, es va proclamar campió de Catalunya júnior de pàdel en guanyar el torneig disputat al Club Tennis Vic, que celebrava el seu 75è aniversari.

Lupón i Candelo es van imposar en els quatre partits disputats, l'últim del qual als màxims favorits, Ferran González, numero 1 del rànquing espanyol, i Albert Trillas, el número 20 de l'estat, que tenen un any més, 18, que els dos guanyadors, que són júniors de primer any.

El jugador bagenc i Candelo van arrencar amb una fàcil victòria per 6-1 i 6-2 en vuitens de final sobre Xavier del Águila i Izan González. L'endemà van haver de guanyar dos partits. En quarts, van derrotar Marcel Font i Marc Docampo per 6-7, 6-3 i 7-6, després de remuntar un 4-1 contrari al tercer set i guanyar el desempat per 7-4. El duel va durar dues hores i mitja.

En semifinals, van derrotar la parella número 3 del circuit, Jaume Giménez i Biel Torras, per un doble 6-3. En la final, van vèncer per 6-2, 3-6 i 6-4 González i Trillas després de dos sets que van ser dominats pels seus vencedors i un tercer que va ser un espectacle de joc, intensitat i grans punts. Amb el 5-4 a favor, van tancar el partit amb un 30-40 i un punt de fins a trenta intercanvis de pilota.