Futbol/Primera Catalana

L'Igualada estrena dissabte Mario Martínez com a nou entrenador del primer equip masculí

El tècnic, que relleva Agustín Isabel en el càrrec, lidera un equip format per gent de la casa

Mario Martínez, al centre amb els dos ajudants, Pol Jorba i Roger Tomàs

Mario Martínez, al centre amb els dos ajudants, Pol Jorba i Roger Tomàs / CF Igualada

Redacció. Igualada

El CF Igualada masculí estrenarà aquest dissabte entrenador. Es tracta de Mario Martínez, un home de la casa, que relleva Agustín Isabel, destituït a mitja setmana del càrrec. L'entitat blava, que va agrair a Isabel i al seu grup de treball la feina dels últims mesos, va determinar fer un canvi de rumb i ha apostat per gent de la casa. A part de Martínez, Roger Tomàs i Pol Jorba completen el grup que s'encarrega ara de l'equip de Primera Catalana. Tot sota el comandament del director esportiu, Robert Palau. S'estrenaran aquest dissabte, en el partit corresponent a la sisena jornada de competició que arrencarà a les sis de la tarda contra un històric del futbol català, el Júpiter.

El club igualadí va decidir canviar d'entrenador després d'un inici de campanya en què, dels cinc partits disputats, se n'ha guanyat un, se n'ha perdut un altre i se n'han empatat tres. La posició no és del tot dolenta, novena, a quatre punts del grup de líders, però no feia bones les expectatives de l'entitat. De fet, l'única derrota va arribar en el darrer partit, diumenge passat, quan l'Igualada guanyava per 0-1 a falta de cinc minuts per al final del partit, però va pagar l'expulsió de Jairon i va rebre dos gols de la Unificació Llefià en el tram final.

En els partits anteriors, una sola victòria, per 1-4 al camp del Tàrrega, i tres empats, a casa en el derbi contra el San Mauro (0-0), a Artesa de Lleida (2-2) i a les Borges Blanques (1-1). El calendari ha determinat que, dels cinc partits jugats, quatre hagin estat a fora. Aquest dissabte hi ha una bona oportunitat de vèncer ja que es rep el Júpiter, equip que és penúltim, amb 3 punts, una victòria i quatre derrotes.

El San Mauro defensa lideratge

De la resta de la jornada a Primera Catalana, destaca el partit del líder, el San Mauro, a casa contra l'Alguaire, avantpenúltim, diumenge a les cinc de la tarda. Els montbuiencs estan empatats al capdamunt de la classificació amb el Castellar, el Martinenc, el San Juan de Montcada i la Unificació Llefià i són líders per un gol.

Dels altres equips de casa nostra, el Joanenc juga aquest dissabte a les quatre precisament contra aquest darrer equip, a Sant Joan. Els bagencs tenen sis punts. Diumenge, la Pirinaica visita Les Borges Blanques (17.15 h) i, en el grup 3, el Martorell, quart a dos punts del líder, rep el Tortosa Ebre a les 12 del migdia.